Fritidstoa med TVVi har haft problem med att få till kabeltv i vårt fritidshus, jag gillar att sitta och lata mig framför tven och vill gärna ha ett brett utbud på kanaler. Jag vill också ha en fungerande toalett, så jag har köpt en förbränningstoallet av Karl Hedin i Sveg. Den är grymt bra och jag är supernöjd med den, miljövänlig och trevlig också. Comhem ger mig många kanaler att välja på så jag och mina kompisar är hur glada som helst över detta. Nu blir det måna och långa lata dagar framför tvn på helgerna när jag hänger i mitt lilla hus på landet.

Nu tittar jag iofs mycket på tv via internet också, men kabeltv har sin tjusning tycker jag, lite oldschool sådär och trevligt. Särskilt mysigt är det ju när det är dåligt väder som nu på hösten. Det regnar och det droppar vatten från träden ute i trädgården och i skogsbrynet. Då är det skönt att sitta med en öl och titta på Simpsons eller en blaskig realityserie om amerikanska husfruar som inte har något annat att göra än att bråka med varandra och dricka vin. De rikar lever sitt liv som det heter, men åter till förbränningstoaletten. Den är smart, Cinderella heter den och den bränner ”avfallet” med hg värme när man ”spolar”, kvar blir aska som man kan använda i kompsoten så att den skapar mer näring till jorden som bildas i den. Det rä såpass bekvämt att det nästan inte är intresant att dra in vattentoallett i huset med allt krångel och alla kostnader det för med sig.